Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (2024)

Hola, amables lectors, i benvinguts al resum de SwitchArcade de l'1 de març de 2022. A l'article d'avui, tenim un parell de ressenyes per aprendre. El nostre amic Mikhail té els seus pensaments Barricada variable, i en tinc un desglossament detallat Puzzle & Dragons: Edició Nintendo Switch. Hi ha dos nous llançaments d'aspecte decent per comprovar, a més de les llistes habituals de vendes noves i caducades perquè les tingueu en compte. Anem-hi!

Ressenyes i mini-vistes

Barricada variable (49.99$)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (1)

Aksys Games i Otomate tornen amb un altre otome aventura per als propietaris de Nintendo Switch en forma de Barricada variable. Barricada variable és més alegre otome joc. Tot i que hi ha un lloc per a les històries més serioses, m'alegro d'haver-hi aconseguit Paràsit Cupido i Barricada variable a Nintendo Switch per a aquells que prefereixen una mica d'humor als jocs d'aventura.

Jugues com a Hibari, que és hereu d'una fortuna. Hibari s'ha creat amb quatre possibles solters gràcies al seu avi que la vol enganxar. La història gira al voltant de com Hibari tracta amb Ichiya, Taiga, Shion i Nayuta mentre intenten guanyar-la. Barricada variable També inclou una versió interessant d'un diagrama de flux de ruta amb l'ús d'un minijoc amb atac i defensa basat en la ruta. El que destaca a la història, excepte que trobis un solter preferit a través de diferents finals, és com cada ruta se sentia ben escrita i no només centrada a empènyer-te a un interès amorós abans de passar a la següent.

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (2)

Barricada variable només inclou interpretació de veu japonesa, però agraeixo els subtítols afegits per als diàlegs parlats als menús i a la interfície. L'actuació de veu i el disseny d'àudio són molt bons aquí. Hi ha moltes cançons enganxadores que pots escoltar i més per desbloquejar un cop comencis a acabar diferents finals en el teu camí cap al veritable final. Cada batxiller té quatre finals propis. Heu d'haver vist finals específics abans de poder entrar en el veritable final aquí. Només em va desagradar molt una ruta específica per a algunes escenes.

Visualment, Barricada variable té un aspecte magnífic en mode portàtil, però podria haver estat millor quan està acoblat. La lletra utilitzada és una mica borrosa en alguns elements de la interfície quan es reprodueix en un televisor. Tanmateix, l'art i els retrats reals del joc semblen genials a tot el tauler. Igual que amb altres versions desenvolupades per Otomate, la interfície del joc té un aspecte molt bo i té un aspecte molt coherent amb la resta del joc.

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (3)

Aksys Games ha seleccionat alguns excel·lents otome novel·les visuals per localitzar en els últims anys i Variable Barricade és una de les millors del gènere a Nintendo Switch. Amb cada llançament més recent, sembla que el gènere s'està tornant més accessible per a aquells que no són fans de les novel·les visuals pures. Si ets fan de otome jocs, has d'aconseguir Barricada variable. Per als nouvinguts, aquesta experiència alegre et podria portar finalment al gènere. -Mikhail Madnani

Puntuació de SwitchArcade: 4.5/5

Puzzle & Dragons: edició Nintendo Switch (4.37 dòlars)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (4)

Sóc un fan molt gran de Trencaclosques i dracs. L'original, al mòbil. Sí, el de joc gratuït. Barreja una mecànica de creació d'equips increïblement profunda amb un estil de trencaclosques convincent i diferent del qual no en tinc prou. També és un cas en què crec que eliminar la mecànica gacha fa que el joc sigui menor. Hem tingut moltes proves d'això, amb el trio decent però no espectacular Trencaclosques i dracs jocs a la 3DS i més aviat avorrits Trencaclosques i dracs d'or que va tocar l'interruptor fa un temps. Per descomptat, el joc del trencaclosques va ser tan divertit com sempre, però és l'altra cara del joc on les coses no s'ajunten a les versions anteriors de la consola.

Jo esperava que això últim Trencaclosques i dracs El llançament seria només un port del joc mòbil, gacha i tot. I d'alguna manera vaig aconseguir el meu desig: aquesta versió inclou mecàniques de gacha que us animen a injectar diners en microtransaccions. El contingut bàsic de la història també és similar, oferint una sèrie de masmorres pràcticament sense context per jugar-hi. Jugant a aquestes masmorres i augmentant el nivell de jugador, desbloquejaràs diverses llaminadures, com ara tirades gratuïtes d'una de les màquines d'ous del joc. També hi ha un mode multijugador on desafiaràs una sèrie de batalles al mateix temps que un grup d'altres, competint per veure qui pot fer més dany mentre llançaràs algun sabotatge ocasional al llarg del camí. És un mode divertit i inclou esdeveniments rotatius per mantenir les coses actualitzades. També podeu crear, compartir i descarregar masmorres personalitzades si realment voleu barrejar coses.

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (5)

Aleshores, quin és el problema? Per explicar-ho, crec que he d'explicar part de l'atractiu del joc per a mòbils. A part de la part del joc del trencaclosques, Trencaclosques i dracs no és tan diferent d'un joc de cartes col·leccionables. No tens accés a tots els monstres, i tothom acabarà amb una varietat d'opcions lleugerament diferent per formar els seus equips. Heu de tenir en compte les habilitats de cada monstre i quants punts d'equip ocupa. És especialment important tenir en compte com les seves habilitats i elements funcionen junts. Formar un bon equip forma part de l'èxit tant com el teu joc de trencaclosques.

Desafortunadament, Puzzle & Dragons: Edició Nintendo Switch elimina el treball en equip. Tots els equips del joc estan preconstruïts, dissenyats per treballar junts de manera eficient. D'alguna manera, això fa que el joc sigui més accessible per als nouvinguts, però també elimina gran part de la profunditat a llarg termini. L'única aportació que teniu és triar quina de les insígnies del despertar voleu equipar d'entre les que heu recollit. Actuen com a modificadors, cosa que us permet modificar lleugerament el vostre equip. No hi ha augment de nivell en el sentit clàssic i no hi ha evolucions, la qual cosa és cert que redueix la rutina. La vostra principal opció estratègica és escollir quin equip voleu presentar, amb les vostres opcions limitades al que heu tingut la sort de treure de les màquines d'ou.

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (6)

Cada màquina d'ou té un nombre limitat d'articles. Obtindreu tones de tirades gratuïtes de la predeterminada, però no teniu la garantia de tirar un equip nou en qualsevol tirada determinada. De vegades, obtindreu noves insígnies de despertar i, de vegades, només obtindreu alguns elements de personalització i cançons musicals. També hi ha màquines d'ous de pagament, però si les voleu escórrer haureu de pagar una petita fortuna. No necessiteu cap d'aquests equips per obrir-vos pas pel contingut per a un jugador, però és possible que el multijugador en línia avanci en una direcció en què els haureu de posar a les mans per mantenir-vos competitius. El temps ho dirà.

Puzzle & Dragons: Edició Nintendo Switch segueix sent molt divertit, i sens dubte és millor que Trencaclosques i dracs d'or era, però aquesta és encara una visió limitada innecessàriament del concepte que elimina un dels aspectes bàsics que fa que el joc original sigui tan fantàstic. M'agradaria poder entendre com vam acabar amb l'estructura de monetització de la versió mòbil gratuïta mentre canviàvem algunes de les coses que l'han convertit en un èxit tan gran durant tants anys. Per menys d'un cinc et divertiràs, però podria haver estat més.

Puntuació de SwitchArcade: 3.5/5

estrenes

FAR: canviant les marees (19.99$)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (7)

El seguiment/història secundaria a FAR: Lone Sails aporta una exploració més solemne, aquesta vegada als mars postapocalíptics. Explora, resol puzles i fes el que calgui per mantenir el teu vaixell en condicions de funcionament. Aneu amb compte, ja que el temps no serà agradable la major part del temps. A mesura que viatges, aprendràs més sobre el món i el teu lloc en ell. Es pot dir que si us va agradar el primer joc, hauríeu de provar aquest.

Conan Chop Chop (19.99 dòlars)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (8)

Bé, això és 01:00 manera d'utilitzar Conan llicència, suposo. Es tracta d'un roguelite casual una mica còmic per a fins a quatre jugadors mitjançant un multijugador local o en línia. Tots els teus favorits de Conan són aquí, inclosos Conan, Belit i més. Pots colpejar un camell, però? Això queda per veure. Però pots augmentar de nivell els teus personatges, trobar un botí fantàstic, desbloquejar noves habilitats i lluitar contra caps mortals. Potser el camell és un d'ells. No estic segur. Sembla un joc divertit per jugar amb els teus amics a prop o lluny.

Sales

(Botiga electrònica nord-americana, preus dels EUA)

Si esteu interessats a posar-vos al dia per al llançament de FAR: canviant les marees, FAR: Lone Sails està disponible per un bon descompte en aquest moment. En cas contrari, són molts dels sospitosos habituals. La safata de sortida ofereix una manca d'emocions similar, però suposo que de totes maneres hauríeu de fer una ullada detinguda a les dues llistes.

Seleccioneu Jocs nous a la venda

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (9)

Cavallers del bassal (3.99$ des de 9.99$ fins al 3/7)
AnimaLudo (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/7)
Entre Pipes (1.99$ des de 7.99$ fins al 3/7)
Torre de Defensa Reial (1.99$ des de 7.99$ fins al 3/7)
Fantasy Tower Defense (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/7)
Camions bojos (2.99$ des de 14.99$ fins al 3/7)
Dentista del Zoo (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/7)
Perfecte simulador de trànsit (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/7)
Tot a Casino Girls (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/7)
Gangsta Paradise (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/7)
Caiguda de colors (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/7)
Dames de fantasia (1.99$ des de 7.99$ fins al 3/7)
La llegenda dels ninja (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/7)
Jocs del cel (2.99$ des de 14.99$ fins al 3/7)
Trash Quest (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/7)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (10)
Scop de caçador SNIPER (1.99$ des de 14.99$ fins al 3/7)
Gummies de tardor (1.99$ des de 7.99$ fins al 3/7)
Pinball FX3: Portal Pinball (1.19$ des de 2.99$ fins al 3/8)
Concòrdia: Edició Digital (19.99$ des de 24.99$ fins al 3/8)
Istanbul: Edició digital (9.99$ des de 19.99$ fins al 3/8)
Charterstone: Edició digital (12.49$ des de 24.99$ fins al 3/8)
Imperi de vuit minuts complet (5.99$ des de 14.99$ fins al 3/8)
Steam: Rails to Riches Complete (13.99$ des de 19.99$ fins al 3/8)
Voxelgram (4.79$ des de 7.99$ fins al 3/8)
inevitable (4.99$ des de 19.99$ fins al 3/8)
Pati dels meus monstres cantants (27.99$ des de 39.99$ fins al 3/8)
Lluny: Lone Sails (2.99$ des de 14.99$ fins al 3/8)
Pedres del Revenant (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/14)
Quest Hunters (8.99$ des de 29.99$ fins al 3/14)
Confusió (2.99$ des de 14.99$ fins al 3/14)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (11)
La història de Tiny Bang (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/15)
Niffelheim (5.99$ des de 19.99$ fins al 3/15)
Trilogia de Braveland (4.49$ des de 14.99$ fins al 3/15)
Defensors de mainframe (8.39$ des de 11.99$ fins al 3/15)
Història d'un gos (5.99$ des de 14.99$ fins al 3/15)
BDSM (9.99$ des de 19.99$ fins al 3/15)
Mystery Mine (1.99$ des de 3.99$ fins al 3/15)
HardCube (2.10$ des de 7.00$ fins al 3/15)
Breaker sorprenent (3.99$ des de 7.99$ fins al 3/15)
Depixció (1.99$ des de 7.99$ fins al 3/15)
Boris el coet (10.04$ des de 14.99$ fins al 3/15)
Princesa.Botín.Pixel.Una altra vegada (349$ des de 4.99$ fins al 3/15)
Les meves coses ocultes (4.68$ des de 6.99$ fins al 3/15)
Esquadra Galaxy (7.99$ des de 9.99$ fins al 3/15)
Doom & Destiny (5.99$ des de 11.99$ fins al 3/15)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (12)
Doom & Destiny Advanced (5.99$ des de 11.99$ fins al 3/15)
Doom & Destiny Worlds (9.99$ des de 19.99$ fins al 3/15)
Guerra de miners (3.99$ des de 7.99$ fins al 3/15)
Espaciolandia (5.99$ des de 19.99$ fins al 3/15)
Carrera Zombie Hill (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Raça de sang (1.99$ des de 5.99$ fins al 3/21)
Adrenaline Rush Miami Drive (1.99$ des de 3.99$ fins al 3/21)
Salad Bar Tycoon (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/21)
Real Drift Racing (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/21)
La meva floristeria màgica (1.99$ des de 6.99$ fins al 3/21)
Carrera de motos d'aigua (1.99$ des de 3.99$ fins al 3/21)
Bubble Cats Rescue (1.99$ des de 3.99$ fins al 3/21)
El meu llibre per pintar (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/21)
Poker Texas i Omaha Hold'em (2.49$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Urban Flow London Extended (199$ des de 15.99$ fins al 3/21)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (13)
Castell del Cor (1.99$ des de 14.99$ fins al 3/21)
Deadly Fighter 2 (1.99$ des de 3.99$ fins al 3/21)
Avions de guerra WW2 Dogfight (4.99$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Snacks de botiga d'animals (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/21)
Copa de futbol 2021 (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Es busca Moorhuhn (5.59$ des de 6.99$ fins al 3/21)
Moorhuhn Jump & Run T&T (10.39$ des de 12.99$ fins al 3/21)
Destrobots (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Queen's Quest 3: El final de l'alba (2.09$ des de 14.99$ fins al 3/21)
Romanç de secundària (8.70$ des de 12.99$ fins al 3/21)
Vaja! Fish Go! (1.99$ des de 3.99$ fins al 3/21)
T'agradaria dirigir un Idol Cafe? (6.69$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Sakura Succubus 2 (4.99$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Sakura Succubus 3 (4.99$ des de 9.99$ fins al 3/21)
Elli (1.99$ des de 7.99$ fins al 3/21)
Grimori de Sable (7.49$ des de 14.99$ fins al 3/21)
Dreamwalker: Mai no us adormiu (2.09$ des de 14.99$ fins al 3/21)

Les vendes finalitzaran demà dimecres, 2 de març

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (14)

Altèric (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Bullet Beat (2.00$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Gamma de pollastre (2.69 $ des de 8.99 fins al 3/2)
Silenci fred (3.29$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Enginys (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
Policia Cotxe Policia Sim Chase (7.49$ des de 14.99$ fins al 3/2)
Maniquí de xoc (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
Cors de Cybxus (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Dark Grim Mariupolis (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Dark Quest 2 (5.49$ des de 10.99$ fins al 3/2)
Trons foscos (2.69$ des de 8.99$ fins al 3/2)
Dibuixa un Stickman: EPIC 2 (1.99$ des de 6.99$ fins al 3/2)
Vora del cicle de l'energia (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Gas Guzzlers Extreme (29.99$ des de 49.99$ fins al 3/2)
Horizon Shift '81 (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (15)
Inspector Waffles (6.99$ des de 13.99$ fins al 3/2)
Alliberat (7.99$ des de 19.99$ fins al 3/2)
Ministeri de Radiodifusió (4.99$ des de 14.99$ fins al 3/2)
La meva Maite (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Els meus cavalls: vida amb cavalls (8.99$ des de 29.99$ fins al 3/2)
NecroWorm (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Nexoria: Dungeon Rogue Heroes (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Aventures de Nyakamon (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Brot (6.49$ des de 12.99$ fins al 3/2)
Esclat de l'esperança perduda (6.49$ des de 12.99$ fins al 3/2)
Brot The Nightmare Chronicles (6.49$ des de 12.99$ fins al 3/2)
Brot: malsons infinits (9.99$ des de 19.99$ fins al 3/2)
Brot: epidèmia (7.49$ des de 14.99$ fins al 3/2)
Brot: el nou malson (6.49$ des de 12.99$ fins al 3/2)
Projecte Highrise: AE (7.99$ des de 39.99$ fins al 3/2)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (16)
RazerWire: Nanowars (1.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
Reactor X (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Fúria de carretera (2.69$ des de 8.99$ fins al 3/2)
Aventura de Nadal del Pare Noel (2.69$ des de 8.99$ fins al 3/2)
Salva el clan ninja (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Shiro (3.19$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Moviments intel·ligents (1.99$ des de 5.99$ fins al 3/2)
Serp vs Serp (2.79$ des de 3.99$ fins al 3/2)
Esquitxada en espiral (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Història d’un gladiador (5.49$ des de 10.99$ fins al 3/2)
Pilota Super Jumpy (3.49$ des de 4.99$ fins al 3/2)
Terra Bomber (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
Terra Lander (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
Terra Lander II RSR (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
L'explorador de la nit (1.99$ des de 4.99$ fins al 3/2)

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (17)
Total Arcade Racing (6.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)
Flux urbà (1.99$ des de 14.99$ fins al 3/2)
Partit de Vegas (6.59$ des de 21.99$ fins al 3/2)
Font buida (1.99$ des de 5.99$ fins al 3/2)
Warhammer 40k Mechanicus (13.99$ des de 39.99$ fins al 3/2)
Home llop: The Apocalypse HotF (7.49$ des de 14.99$ fins al 3/2)
On són els meus amics? (2.39$ des de 5.99$ fins al 3/2)
Caçador de Bruixes (2.69$ des de 8.99$ fins al 3/2)
World Quiz (2.99$ des de 9.99$ fins al 3/2)

Això és tot per avui, amics. Tornarem demà amb uns quants llançaments nous abans del gran cop de dos que oferiran dijous i divendres. També hi pot haver algunes notícies, i potser fins i tot una ressenya. Vendes? Sens dubte alguns. No es poden aturar ni s'aturaran. Espero que passeu un dimarts fantàstic i, com sempre, gràcies per llegir-lo!

Resum de SwitchArcade: ressenyes que inclouen "Barricada variable" i "Puzzle & Dragons", a més de les últimes versions i vendes - Plato Data Intelligence (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6486

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.