Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722 (2024)

Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722 (1)

Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722

Trenutno najbolja ponuda:

1390.00 din u Super Alati

Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)

  • Uporedi cene (1)
  • Opis i karakteristike
  • Promena cene
  • Komentari (0)
ProdavacNapomenaNa stanjuCenaProdavac

Super alati po super cenama, uvek vrhunskog kvaliteta ! Pogledajte našu Internet prodavnicu i obradujte se odličnoj ponudi profesionalnog i hobi alata.

Na stanju

1.390,00 din

Poseti prodavnicu

Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Isporuku vrši kurirska služba na teritoriji Srbije. Troškovi isporuke ne zavise od mesta isporuke, već isključivo od mase pošiljke i računaju se za celokupnu pošiljku.

Super alati po super cenama, uvek vrhunskog kvaliteta ! Pogledajte našu Internet prodavnicu i obradujte se odličnoj ponudi profesionalnog i hobi alata.

Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722

Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com

Cena ažurirana: 04.06.2024

Pogledajte sve proizvode prodavca

OPIS I KARAKTERISTIKE

Crevo Ecodrop Sup. 1/2" 15M Fitt 008722 Tehničke karakteristike: Dimenzija: 15m Prečnik: 1/2"

  • Brend

Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Slični proizvodi - Baštenska creva

Cellfast crevo baštensko 1/2" Basic

od 1.990,00 din3 prodavnica

-59%

crevo baštensko satinet 1 50m

od 11.349,00 dinu Shoppster

Fieldmann fzh 9115 baštensko crevo 1" 15m ALA00037

od 3.307,00 dinu MAX shop

WoMax Germany baštensko crevo 1/2"x15m

od 1.640,00 dinu Olimp Sport

crevo baštensko spike 1/2 50m

od 4.079,00 dinu Shoppster

crevo baštensko satinet 3/4 25m

od 4.229,00 dinu Shoppster

Economic baštensko crevo 1/2 30mb 10-002

od 2.490,00 din3 prodavnica

-12%

WoMax Germany Crevo baštensko 1/2" x 25m Womax

od 2.180,00 dinu Olimp Sport

crevo baštensko satinet 1/2 50m

od 4.539,00 dinu Shoppster

Gardena Baštensko crevo Classic 1/2" 18m

od 2.299,00 dinu Ananas

Economic baštensko crevo 3/4 50mb 10-022

od 7.661,00 din2 prodavnica

-5%

Farm crevo baštensko Super Light

od 3.314,00 din2 prodavnica

-5%

Popularni testoviPrikaži sve

Test: Nexsas NX-2000 indukcioni rešo Indukciona ringla ne koristi grejače kako, već magnete kako bi zagrejala samo posudu u kojoj se priprema hrana. Time se postiže veća brzina kuvanja, ali i manja potrošnja.

Pročitaj ceo test

Test: Capriolo E-4 električni trotinet Cene goriva i gužve su sve veće, a mesta za parkiranje sve manje. Dolaze lepi dani i Capriolo E-4 električni trotinet će biti veoma pametan izbor za sve one koji planiraju ne samo da uštede novca, nego pre svega da sačuvaju svoje živce.

Pročitaj ceo test

Test: McKinley Minah CT 30 planinarski ranac McKinley Minah CT 30 ranac ima zapreminu od 30 litara i kao takav je dovoljan za jednodnevno planinarenje. Iako nije napravljen kao ranac za svakodnevnu upotrebu, on je dovoljno lep i ne previše veliki, kako ne bi bilo čudno čak i ako biste ga nosili svaki dan po gradu.

Pročitaj ceo test

Test: Vox 43ADW 4K UHD televizor Vox 43ADW je najpovoljniji 4K televizor na domaćem tržištu. Bez obzira na to, odlično se pokazao kao televizor za igranje ili PC monitor. Filmovi, pogotovo 4K, mogu da izgledaju sasvim korektno ukoliko limitirate svoja očekivanja po pitanju kvaliteta crnih, tamnih predela i kontrasta generalno. Smart opcije su prisutne, mada povremeno bagovite. Dobra je vest da je skoro izašao update koji će možda ukloniti određenu količinu bagova. Zvučnici nisu za pohvalu, ali situacija nije bolja ni kod nešto

Pročitaj ceo test

Test: Genius SW-5.1 1020 v2 5.1 zvučnici Genius SW 1020 V2 su najjeftiniji 5.1 zvučnici na tržištu. Kao takvi idealni su za povezivanje na PC ukoliko igrate dosta igara i gledate filmove. Za svoje male dimenzije, respektabilno mogu da budu glasni. Slušanje muzike nije njihova prva namena, ali mogu dobro da zvuče, pogotovo ukoliko volite jači bas. Toliko su povoljni da se isplati čak i kupovina mini 5.1 dekodera sa optičkim ulazom, kako bi onda oni mogli da se koriste i na igračkim konzolama.

Pročitaj ceo test

Test: Energetics XT 400M eliptični trenažer Za razliku od sobne bicikle, eliptični trenažer angažuje dosta mišića i gornjeg dela tela. Noge i dalje rade slično kao na bicikli, dok se dodatno koriste ruke, ramena, grudi i leđa.

Pročitaj ceo test

Test: Karcher K 5 Compact kompresorski čistač Karcher K 5 Compact kompresorski čistač je namenjen pre svega za kućnu upotrebu. Ali neka vas to ne zavara, njegova snaga i kapacitet su veoma veliki, pa će moći odgovori na sve kućne izazove, odnosno pranje automobila, staza, prilaza, terasa, mašina. Odličan je i za radionice kojima primarna namene nisu pranja, ali koji zbog posla s vremena na vreme moraju da očiste pojedine stvari.

Pročitaj ceo test

Test: Bosch GWS 180-Li akumulatorska brusilica Bosch GWS 180-Li je akumulatorska brusilica koju pokreće 18V baterija. Brusilica koristi brushless, odnosno motor bez četkica, čime se ostvaruje najbolja efikasnost, malo zagrevanje i buka, kao smanjena potrošnja baterije. Brushless motor omogućuje da ova brusilica na akumulator radi i bolje nego one sa kablom.

Pročitaj ceo test

Test: Polar Ignite 2 pametni sat Polar Ignite 2 u ovoj kombinaciji kućišta i narukvice deluje kao ženski sat, ali sa drugim bojama kao skroz muški. Što je veliki plus za dizajnere. Dizajnom može da prođe kao elegantan sat, ali poseduje GPS, druge seznore i servise za praćenje, kako bi bio odličan za sve one koji vole da treniraju ili su aktivni u prirodi.

Pročitaj ceo test

Test: Gran Turismo 7 (PlayStaiton 5, PlayStation 4) 8 godina čekanja, ne računajući Gran Turismo Sport se isplatilo. Polyphony Digital po prvi put nudi svoju igru za dve konzole istovremeno. Gran Turismo 7 je igra koja uspeva da okupi sve od ljubitelja lagane vožnje do profesionalnih simulacija.

Pročitaj ceo test

Test: HP 15s laptop HP 15s laptop pune oznake fq2011nm predstavlja sigurno rešenje za web ili office upotrebu. Ovaj laptop se generalno ne ističe ni po jednoj osobini, ali sve bitne operacije radi veoma dobro. Najkvalitetnija komponenta je IPS ekran dijagonale 15 inča i rezolucije 1920 x 1080 tačaka.

Pročitaj ceo test

Test: NordicTrack Elite 900 traka za trčanje NordicTrack Elite 900 je vrhunska traka za trčanje. Prilagođena je kako početnicima zbog lakog korišćenja i Cushion Deck tehnologije, tako i profesionalcima koji žele ili moraju da treniraju kod kuće, obzirom da njega masivna ostavlja utisak da traka može da izdrži godine ozbiljnog treniranja.

Pročitaj ceo test

Test: Garmin Instinct smartwatch Garmin Instinct je idealan sat za sve ljubitelje tradicionalnih Casio otp*rnih satova na spoljne uticaje, ali koji donosi sve potrebne smartwatch opcije. Zbog klasičnog monohrom ekrana, baterija ovog sata može da traje između 14 i 40 dana, što je velika prednost u poređenju sa većinom drugih pametnih satova

Pročitaj ceo test

Test: Xplorer Green City 6,5" Xplorer Green City 6,5" je pristupačan i veoma upotrebljiv električni trotinet. Odlikuje ga mala masa, kao i veoma informativan displej preko koga se mogu podesiti četiri brzina, izabrati "Cruise" opcija i način startovanja dodavanjem gasa ili odgurivanjem.

Pročitaj ceo test

Test: Body Sculpture Core Pushup skleker Body Sculpture Core Pushup je sprava za sklekove koja će vam pomoći da ispravno radite skelekove i aktivirate više mišića, zahvaljujući ručicama koje se postavljaju u pet položaja. Takođe je sa donje strane moguće postaviti polukružni deo, kada rad sklekova podižete na još viši nivo, obzirom da se zahteva balans čitavog tela.

Pročitaj ceo test

Test: Lenovo IdeaPad 5 Pro laptop Lenovo IpadPad 5 Pro pre svega se ističe fenomenalnim biznis i ofis performansama. Međutim, u rezervi čeka MX450 grafička jedinica koja ne pretvara ovaj laptop u gejming mašinu, ali čini da na njemu može da pokrene veliki broj, čak i novijih naslova. Sve ovo čini da Lenovo IpadPad 5 Pro fenomenalan univerzalni laptop.

Pročitaj ceo test

Test: Karcher 4001 SE Plus usisivač za pranje Karcher SE 4001 Plus je usisivač koji može da se koristi za mokro usisavanje, mokro čišćenje tvrih podloga ili suvo usisavanje. Pored mogućnosti da usisava mokru ili suvu materiju, ima opciju prskanja vode i deterdženta, zahvaljujući posebnom crevu dovedenom do vrha papučice, dok se aktiviranje ovog prskanja odvija pomoću "pištolja" koji vam je pri ruci dok držite ručku.

Pročitaj ceo test

Test: Huawei FIT watch Huawei FIT watch je pametni gezet modernog dizajna i optimalne cene za sve sportiste i one koji se tako osećaju. Prati svoje dnevne aktivnosti i dostigni svoj potencijal!

Pročitaj ceo test

Test: Dell UltraSharp U2520D USB-C monitor USB-C konektor nije uvek isti, ali kada podržava sve elemente, a to su punjenje, slanje slike i podataka, onda je jedan od najboljih izuma koji se desio desktop i laptop računarima u poslednjim godinama. Ovo znači da ukoliko vaš laptop podržava sve USB-C servise, dovoljan je jedan kabl da bi od laptopa napravili desktop. Dell U2520D je upravo takav monitor.

Pročitaj ceo test

Test: Philips Premium Airfryer XXL Philips Premium Airfryer XXL je uređaj kome će svi naći namenu. Od tinejdžera, preko kuvara početnika, do onih iskusnih. Iako je u osnovi njegova ideja "prženje" bez ulja, ovaj uređaj može da uradi sve oni što može i rerna, ali je istina da će vam značajno umanjiti koriščenje tiganja i ulja ili masti. Veoma se jednostavno koristi, uz lako kontrolisanje i nadgledanje šta se sa hranom dešava dok se priprema.

Pročitaj ceo test

KOMENTARI

Popularni proizvodi - Baštenska creva

  • Gardena Crevo Flex 1/2 30M GA 18036-20

    Baštensko crevo Flex 30 m Gardena GA 18036-20 je jako i lako uočljivo crevo. Prečnika je od 13 mm i idealno je za vaše potrebe. Dužina ovog baštenskog creva Flex 30 m Gardena GA 18036-20 je 30 metara, a prečnik je 1/2 inča, odnosno 13mm. Baštensko crevo Flex 30 m Gardena GA 18036-20 napravljeno je od ojačane plastike i uočljive je boje. Baštensko crevo Flex 30 m Gardena GA 18036-20 izdržava priti

  • Fieldmann fzh 9120 baštensko crevo 3/4" 20m ALA00036

    Reklamacioni period: 24 meseca Dužina: 20m Ostalo: 3 sloja Radna temperatura: 5C 65C Maksimalni pritisak: 24Bar Promer: 3/4" Unutrašnji prečnik: 19mm Spoljašnji prečnik: 24mm.

  • Cellfast crevo baštensko 1" 20m Basic

    Troslojno baštensko crevo, dimenzije 1/2" 20m, Basic. Ojačanje od najkvalitetnijeg prediva, UV stabilizovan, unutrašnji deo otporan na alge. Izdržljivo i fleksibilno. Otp*rno na radni pritisak do 25 bara. Opseg radnih temperatura 20 / + 60 C.

  • Cellfast crevo baštensko Economic1/2 100m/stand versionb/

    Troslojno crevo. Poliestersko unakrsno ojačanje. UV stabilizovano unutrašnji deo otporan na alge. Fleksibilno. Tradicionalne boje providno zelena. Pritisak pucanja 20 bara. Opseg radnih temperatura 10/i50C.

  • Cellfast crevo baštensko 1/2" Basic

    Troslojno baštensko crevo, dimenzije 1/2", Basic. Ojačanje od najkvalitetnijeg prediva, UV stabilizovan, unutrašnji deo otporan na alge. Izdržljivo i fleksibilno. Otp*rno na radni pritisak do 25 bara. Opseg radnih temperatura 20 / + 60 C.

  • Cellfast crevo baštensko Hobby ATS2™3/4,45m/stand versionc

    Šestoslojno crevo. Otp*rno na uvrtanje otp*rno na čvorove koji blokiraju tok vode. ATS2 dvostruko poprečno triko ojačanje. Unutrašnji sloj od materijala pogodnog za kontakt sa hranom. UV stabilizovano unutrašnji deo otporan na alge. Bez kadmijuma barijuma i olova. Pritisak pucanja 30 bara. Opseg radnih temperatura 20/i60C. Odlična svojstva upotrebe. Dugoročna garancija pod normalnim uslovima rada

EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722 po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Super Alati. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Baštenska creva cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Baštenska creva, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.

Baštensko crevo Fitt Ecodrop Sup. 1/2" 15M 008722 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6470

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.