8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (2024)

Teknologien vokser, og det samme er konkurrencen; folk får alt for meget information på internettet, de ønsker at tilegne sig. Det være sig film,musik, eller tunge spil, alle har brug for noget.

Når du downloader sådanne ting,få en perfekt hastighedeller forbindelse er ikke altid et heldigt scenario. Det er her en downloadmanager kommer for at hjælpe dig. En download manager er et program, derdownloader filerfra internettet til dit lokale lager.

Nogle downloadadministratorer er designet til at fremskynde downloadprocessen ved at downloade flere filer samtidigt. Men på samme tid kan nogle genoptage ødelagte downloads for at spare dig fra at downloade fra begyndelsen. Som bruger vil du gerne have en, der er god og pålidelig til download.

Som Mac-brugere ved vi alle, at vores sædvanlige Safari eller browsers download-manager er svag i ydeevne. Hvis forbindelsen afbrydes, kan de ikke tilslu*tte den igen eller fastgøre dine downloads. Så der er behov for at kendebedste download-managere til Mac.

1. FOLX Download Manager

Folx Go er uden tvivl mit nummer 1 billede. Folx er en gratis (med IAP) download-manager til Mac OS med en ægte Mac-stil-grænseflade. Det tilbyder bekvem downloadhåndtering, fleksible indstillinger osv. Derudover har Folx et unikt system til at sortere og opbevare det downloadede indhold.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (1)Et par funktioner, der gør Folx til mac til den bedste downloadmanager til Mac, er, at den automatisk fanger medier og accelererer din downloadhastighed.

Derudover kan den downloade alle filformater, selv torrents; du kan planlægge downloads og sætte dem på pause og starte dem igen, bruge tags til at allokere filer, og så meget mere følger med, når du især går med pro-versionen.

Folx til Mac er uden tvivl den bedste download-manager til Mac, der rummer alle de funktioner, man kan bede om. Det er IDM for Mac-brugere.

Få det her

2. iGetter til Mac

iGetter er en kraftfuld download-manager og accelerator med alle funktioner. iGetter kan i høj grad forbedre hastigheden på dine downloads ved hjælp af segmenteret download. Du finder dette ikke i app store, men du får .dmg over udgiverens websted.

Det er en fremragende download manager til mac. Det rummer næsten alle funktioner en download-manager burde have, men det er stadig nummer 2, fordi folx ejer dem alle i marken.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (2)Det er gratis uden licens og andet bullsh*t vedrørende det. Den har 2 segmenter, der viser dig downloadprocessen og ting, og en anden, der viser dig, hvordan din download accelereres i realtid. Du kan genoptage og sætte en download på pause efter behag, så du ikke har noget problem med noget som helst.

Få det her

3. Igle

Leech er en effektiv download-manager skabt til Mac-brugere for at hjælpe dem med at hente filer fra nettet. Dette værktøj er et alternativ til at arbejde med downloadmanageren integreret med din standardbrowser.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (3)Programmet har en intuitiv grænseflade, understøtter batchbehandling og træk-og-slip-handlinger og har en fantastisk guidebog at lære af. Som andre i linjerne er dens hovedfunktioner et sæt brugernavn og adgangskode til tilsvarende servere, ingen browserudvidelse, kø, pause og genoptag download og et par flere.

Dette er nemt at arbejde uden ekstra ting. Hvis du er en superbruger, kan du måske ikke lide det, men ellers er det lige så vidunderligt som andre med simpelt arbejde.

Få det her

4. Maxel

Aka smart downloader. Udviklerne siger, at det er smart, selvom det ikke rummer noget særligt end en anden her på listen, men jeg vil sige, at hvis du taler om letheden på CPU'en, er maxel ret god.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (4)Maxel gemmer også dine filer for at genoptage dem senere, udpakke links og automatisk downloade større filer. For ikke at glemme, dette accelererer også dine downloads. Maxel opfører sig, som du ville forvente af en Mac-app: velkendte tastaturgenveje, et hurtigt look og meget mere. Så det er nemt med dets arbejde og endda på din CPU.

Få det her

5. Jdownloader til Mac

JDownloader er en open source og uafhængig download manager skrevet i Java. Så det kan være langsommere end de andre nævnt her. Det sætter dog ikke JDownloader tilbage, fordi det er gratis og optimeret til dem, der bruger hosting- og fildelingssider såsom Rapidshare og Megaupload.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (5)Det er ideelt for alle, der ønsker at indsætte krypterede links fra tredjepartswebsteder, selvom de ikke er abonnenter. Bortset fra det er det en ret normal downloadmanager med normale faciliteter, men den er stadig bedre end din browsers downloadmanager.

Få det her

6. Progressive Downloader

Progressive Downloader tilbyder et bredt udvalg af funktioner til Mac M1. Den multitrådede download og browserintegration i denne downloadmanager gør det muligt at genoptage ødelagte downloads.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (6)Der er mange yderligere muligheder tilgængelige, såsom en søgelinje til at hjælpe dig med at finde dubletter af den fil, du downloader fra flere servere.

Det eneste negative ved denne applikation er accelerationen af downloadhastigheden. Det faktum, at programmet kun kan opdele downloads i tre separate tråde, er en stor ulempe. Det er en fremragende mulighed, hvis du er ligeglad med det.

Få det her

7. Gratis download-manager

Den bedste gratis Mac download manager er FDM, som står for "gratis download manager." Folx GO+ kan have været nummer et på denne liste, hvis ikke, fordi det fungerer så godt med iTunes.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (7)

Hvorom alting er, er der mange mennesker, inklusive mig, der går ind for FDM. Download torrent-filer med det samme med FDM, takket være dens indbyggede understøttelse af BitTorrent-protokollen. Lyd- og videofiler kan forhåndsvises, før de downloades, og formatet kan ændres.

At være i stand til at downloade fra adskillige kilder samtidigt vil i høj grad forbedre din downloadhastighed. Hvis du ejer en Mac, og du prøver dette, bliver du ikke svigtet.

Få det her

8. Fat Pipe Downloader

Fat Pipe Downloader kom ind på #5, fordi det er en fantastisk enkel downloadmanager. Ikke desto mindre bør du ikke afvise appens anvendelighed på grund af det.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (8)Fat Pipe-downloader kan automatisk bestemme antallet af segmenter, der er nødvendige for en download, filtrere filer baseret på deres udvidelser, gemme værters adgangskoder og understøtte HTTP- og HTTPS-URL'er for at omgå de fleste serveres downloadgrænser.

Prøv denne download-manager, hvis du har brug for noget simpelt, der kan fremskynde dine downloads uden at kræve, at du lærer en masse indstillinger.

Få det her

Fra redaktørens skrivebord

Jeg håber, du nød at læse listen. Normalt er alle download-managernes grundlæggende arbejde at administrere downloads, så de ligner hinanden, men nogle få huse er enkle og har nogle få funktioner.

Selvom de alle har det, der skal til for at være en god downloadmanager, vinder folx stadig på grund af dets fantastiske brugeransigt og et ekstra strejf af funktioner, som andre mangler. Så dette erBedste Download Manager til Mac M1 & M2. Fortæl os dine tanker om dette i kommentarerne.

8 bedste downloadadministratorer til Mac OS X (2024) (2024)

FAQs

Hvad er det nyeste styresystem til Mac? ›

Hvilke macOS-versioner er de nyeste?
macOSNyeste version
macOS Big Sur11.7.10
macOS Catalina10.15.7
macOS Mojave10.14.6
macOS High Sierra10.13.6
16 more rows

Hvad er en administrator på Mac? ›

Administrator: En administrator kan tilføje og administrere andre brugere, installere apps og ændre indstillinger. Den nye bruger, der blev oprettet, da du indstillede Mac første gang, er en administrator. Der kan være flere administratorer på din Mac.

Hvordan downloader man macOS? ›

Brug App Store

Hvis du vil downloade macOS fra App Store, skal du downloade det via en Mac, der er kompatibel med det pågældende macOS. Hvis din Mac ikke er kompatibel, nedtones knappen Hent i App Store for at vise, at macOS ikke er kompatibelt med denne enhed, eller at den ønskede version af macOS ikke er tilgængelig.

Kan man opgradere en Mac med RAM på Mac? ›

Som nævnt kan du ikke opgradere din Mac (Retina-modellerne og frem) med mere RAM, hvis du i fremtiden oplever, at du har behov for mere RAM. Dette skyldes, at RAM'en fra Retina-modellerne og frem er loddet fast til bundkortet og derfor ikke kan udskiftes.

Kan en Mac blive for gammel? ›

Hvis du har en Mac-computer, er du sandsynligvis blandt dem, der er glade for, at Macs holder i mange år og “bare fungerer”. Det er ikke unormalt, at en Mac holder i årvis og fungerer upåklageligt i alle årene. En ulempe ved en Mac er, at den er designet på en måde, som gør den svær eller næsten umulig at opgradere.

Hvor gammel må en MacBook være? ›

Hvis du ikke længere har brug for din ældre Mac, kan du sælge den. Vi giver dig gerne et tilbud på din gamle Mac, hvis du vil skille dig af med den. Bemærk at vi ikke køber Mac's som er over 8 år gamle.

Hvordan skifter jeg administrator? ›

  1. Vælg Start > Indstillinger >Konti .
  2. Under Familie og andre brugere, skal du vælge navnet på kontoejeren (du skulle gerne kunne se "Lokal konto" under navnet) og derefter vælge Skift kontotype. ...
  3. Under Kontotype vælger du Administrator, , og derefter OK.
  4. Log på med den nye administratorkonto.

Hvordan tilføjer man administrator? ›

Tilføj ejere og administratorer
  1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Menu Indstillinger for virksomhedsprofil. Personer og adgang.
  3. Klik på Tilføj. øverst til venstre.
  4. Angiv et navn eller en mailadresse.
  5. Vælg Ejer eller Administrator under "Adgang".
  6. Klik på Inviter.

Hvordan ændre man administrator på Macbook? ›

Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Klik på Brugere og grupper. , og indtast derefter administratornavnet og adgangskoden, som du brugte til at logge ind. Tryk på og hold Ctrl-tasten nede på tastaturet, og klik derefter på navnet på den konto, du omdøber.

Hvorfor kan jeg ikke downloade på min Mac? ›

Hvis du ikke kan hente eller opdatere apps, er det måske fordi, du ikke har den nyeste version af iOS. Start derfor med at lave en softwareopdatering, så du har den nyeste version af iOS. Sådan laver du en softwareopdatering til iOS: Før du opdaterer, er det en god ide at lave en backup i iCloud .

Hvilket styresystem har Apple? ›

Hent de nyeste softwareopdateringer fra Apple

Den nyeste version af iOS og iPadOS er 17.5. Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch. Den nyeste version af macOS er 14.5.

Hvorfor kan jeg ikke installere macOS Ventura? ›

Apple har endnu ikke udfaset styresystemet til download fra App Store, hvorfor det fortsat kan downloades derfra. Men du kan også vælge at have selve installeren liggende på et eksternt medie, såsom et USB-stik, eller have en Mac som blev født omkring 2022 for at kunne hente Ventura via internet recovery funktionen.

Er 8 GB RAM nok? ›

8 GB - 8 GB vil være optimalt hvis de primære ting computeren skal bruges til er tekstbehandling og internet browsing. Du kan med 8 GB også bruge diverse applikationer, som ikke er for krævende, eksempelvis mindre krævende spil. 16 GB - 16 GB egner sig til større spreadsheet og office opgaver.

Hvordan får jeg mere GB på min Mac? ›

Lad os dykke ned i, hvordan du kan maksimere pladsen på din Mac og holde den kørende som ny.
  1. Fjern uønskede filer og systemdata: Frigør plads på Mac. ...
  2. Organiser din Downloads-mappe: Maksimer ledig plads på Mac. ...
  3. Fjern ubrugte apps: Forbedre Mac-ydeevnen. ...
  4. Fjern duplikerede filer: Spar plads på Mac.
Mar 5, 2024

Hvor mange GB skal en MacBook have? ›

MacBook Pro fås med lagerplads på op til 1 TB, mens MacBook Air fås med op til 512 GB. Det er dog normalt ikke nødvendigt med mere end 256 GB, medmindre du skal have virkelig mange spil på din computer - så anbefaler vi, at du vælger mindst 512 GB.

Hvordan opdaterer jeg mit styresystem på Mac? ›

Hvis du ikke kan se Softwareopdatering

øverst i højre hjørne af skærmen og derefter skrive Softwareopdatering i søgefeltet. Hvis der findes en softwareopdatering, kan du åbne den fra søgeresultaterne. Hvis din ældre Mac ikke indeholder Softwareopdatering, skal du åbne App Store i stedet. Det er i mappen Programmer.

Hvorfor kan jeg ikke opdatere min Mac? ›

Hvis du ikke har tilstrækkelig lagerplads, vil din Mac ikke installere nogen softwareopdateringer. Du skal have en stabil internetforbindelse for at opdatere din Mac. Uden det kan du ikke downloade softwareopdateringen fra Mac App Store. Tjek derfor, at din Mac er forbundet til internettet med en stabil forbindelse.

Kan min Mac køre Catalina? ›

Hvis du bruger en af disse computere med OS X Mavericks eller en nyere version, kan du installere macOS Catalina. Din Mac skal også have mindst 4 GB hukommelse og 12,5 GB ledig lagringsplads eller op til 18,5 GB lagringsplads, når du opgraderer fra OS X Yosemite eller en tidligere version.

Hvordan opdaterer jeg mit styresystem? ›

Gør følgende, hvis du har ryddet notifikationen, eller hvis din enhed har været offline:
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System. Softwareopdatering.
  3. Du kan se din opdateringsstatus. Følg vejledningen på skærmen, hvis der er en.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5629

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.